top of page

Acerca de

tex mex taco bowl closeup.jpg

Alergēni

Vielas vai produkti, kas var izraisīt alerģiju vai nepanesību:

 

1. Graudaugu produkti (A01)    
2. Vēžveidīgie un to produkti (A02)    
3. Olas un to produkti (A03)    
4. Zivis un to produkti (A04)    
5. Zemesrieksti un to produkti (A05)    
6. Sojas pupas un to produkti (A06)    
7. Piens un tā produkti (ieskaitot laktozi) (A07)    
8. Rieksti: mandeles (Amygdalus communis L.), lazdu rieksti (Corylus avellana), valrieksti (Juglans regia), Indijas rieksti (Anacardium occidentale), pekanrieksti (Carya illinoinensis (Wangenh.) K.Koch), Brazīlijas rieksti (Bertholletia excelsa), pistāciju rieksti (Pistacia vera), makadāmijas rieksti un Queensladn rieksti (Macadamia ternifolia) un to produkti (A08)    
9. Selerijas un to produkti (A09)    
10. Sinepes un to produkti (A10)    
11. Sezama sēklas un to produkti (A11)    
12. Sēra dioksīds un sulfīti, ja to koncentrācija pārsniedz 10mg/kg vai 10 mg/l (A12)    
13. Lupīna un tās produkti (A13)    
14. Gliemji un to produkti (A14)    

bottom of page